Prenumera på tidskrifter och få en gåva

Det finns mängder med trevliga tidskrifter inom de flesta intresseområden som du kan prenumerera på. Om du väljer att prenumerera på ett visst antal nummer kan du även få en fin gåva. Dessa gåvor kan vara fina koppar i porslin av ett känt märke, som till exempel Rörstrand. Gåvorna är äkta och kostar en hel del att köpa. Är tidningen intressant för dig, tjänar du på att prenumerera på den, eftersom det blir betydligt dyrare att köpa det du får i gåva om du ska köpa det i en butik.

Börja samla efter att du fått en gåva

Många gåvor är av bra material och det porslin du får som gåva vid en prenumeration kostar ofta en hel del att köpa. Det kan mycket väl hända att du vill fortsätta att samla på de fina muggarna, kopparna eller tallrikarna du fått. Då kan du låna pengar online för att köpa porslinet i samma märke. När du ska ha en mysig middag är det alltid trevligt att ha en uppsättning av en fin servis av ett känt märke, till exempel från Rörstrand.

Tidningskungen

År 2001 startades tidningsförmedlaren Tidningskungen, som vänder sig mot den svenska, norska och finska marknaden. Tidningskungen ägs av Bonniers Tidskrifter och är i dag Nordens största tidningsvaruhus. De har ofta fina kampanjer på sina produkter, det gäller både lösnummer och prenumerationer på ett stort antal tidningar. Tidningskungen har faktatidningar inom de flesta områden, till exempel finans, skönhet och hälsa, inredning och trädgård. Ibland kan du använda en rabattkod och få ännu lägre pris, och som sagt får du ofta en fin gåva när du bestämmer dig för att prenumerera på ett visst antal nummer.

Next Post

Så här fungerar en produktionsprocess

sön jul 11 , 2021
Nya produkter som tillverkas, och det sätt de görs på kallas för produktionsprocess. Under det stadie när en produkt är en råvara till den blir en avslutad produkt kallas en hel produktprocess. De steg som sker emellan är själva processen som kostar en viss summa pengar och utifrån den summan […]