Prenumerera på vår sida

Vill du hålla dig uppdaterad om vilka grossister som ger bort gratis gåvor i form av doftljus, vackra änglar eller andra trevliga souvenirer, så kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi håller dig uppdaterad om nya grossister och vad du ska göra för att få en gratisgåva. Vi har koll på tidningar inom olika intresseområden som du kan prenumerera på och där du får en gåva, som kanske fina porslinskoppar gjorda av Rörstrand. Tycker du om att prata med människor och berätta om trevliga föremål, som exempelvis doftljus, änglar, souvenirer av alla de slag och mycket mer, kan du bli återförsäljare, och om det kan du också läsa om. Du blir även hela tiden uppdaterad om nya spännande varor som du kan sälja.

Bra att läsa

Du får veta hur du blir återförsäljare och får trevliga tips på heminredning, och du missar ingenting nytt när du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Du får veta hur du som återförsäljare går tillväga när du ska köpa upp ett lager av varor du vill sälja i din butik, på nätet eller om du väljer att sälja saker du kan presentera hemma hos en vän. Du får veta hur du gör med momsen när du köper varor från en grossist och hur du ska sätta priser på varorna du ska sälja i din butik eller på nätet.

Heminredning

Du kan läsa om heminredning och få tips var du kan hitta snygga tyger, vilka tidningar det finns inom heminredning som du kan köpa eller prenumerera på. Vårt nyhetsbrev ger dig idéer på mysig inredning och tips på hur du med enkla medel kan sy kuddfodral, gardiner med mera själv. Du får även förslag på hur du kan smycka din altan och trädgård med trevliga möbler, filtar i olika färger som är sköna att ha en kylig sommarkväll. Vi ger också förslag på vackra blomarrangemang att ha ute under de olika säsongerna och mycket mer.